Ett meddelande från det medborgarinitiativet för stoppandet av ecocide
Ser detta mail konstigt ut?
View it in your browser or choose a different language.

Uppföljning av Ambassador Day

Bästa sympatisörer och volontärer,

ännu en spännande och händelserik månad är till Flera länder över hela världen har anslutit sig till vårt team och vi växer för varje dag. Detta är väldigt inspirerande och hoppfullt! De första rapporterna från Ambassadors Day har kommit in. Ett särskilt tack till Mihaela som spridit information om ecocide.

Landsrepresentanter (såsom regeringsföretädare) runt om I Europa är mycket medvetna om hur viktigt ecocide är och stödjer oss i frågan. Av den anledningen är vi extremt stolta över alla de volontärer som har hjälpt oss hittills och som även fortsätter att stödja oss. Är du intresserad av att kontakta ambassadörer i ditt land angående ecocide? Det är fortfarande möjligt att bli aktiv. Kontakta isåfall maja@endecocide.eu samt läs om detaljerna för hur du engagerar dig i senaste nyhetsbrevet

Bereda vägen till Paris och hur DU kan hjälpa till!

Den fjärde juni deltog Thomas i en konferens med Jordens vänner och Greenpeace Schweiz som handlade om hur vi kan samarbeta inför COP21 i december och hur vi effektivt mobiliserar så mycket folk som möjligt. Vi har redan inlett dialoger med stora namnunderskrifts plattformar för att se hur de kan stödja oss när vi återlanserar vår kampanj i höst.

Vi har också varit väldigt upptagna med att få statsöverhuvuden att lyssna på vårat budskap. Nu har ett ypperligt tillfälle uppenbarat sig på en konferens som hålls i Kongo Kinshasa i slutet av juni. Konferensen är särskilt viktig för vår rörelse då vi har tillfälle att träffa representanter för mer än tio afrikanska länder, och eftersom att vi behöver att många länder stödjer tillägget till Romstadgan som gör Ecocide det femte brottet mot mänskligheten. Det är också av denna anledning som vi nu mer än någonsin behöver ekonomiskt stöd. Alla resekostnader är oftast självfinansierade eftersom vi inte har egna finanser som rörelse. Många av er har redan donerat pengar och vi är väldigt tacksamma för det! Men om vi vill skicka Valerie, Thomas och Kofi till Demokratiska republiken Kongo så behöver vi åtminstone 5000 euro för flyg till och från Kinshasa.

Vi vet även att det är många av våra volontärer som har olika färdigheter, av den anledning uppmanar vi alla er med erfarenhet av att samla in pengar, och som skulle kunna tänka sig att arbeta med det att kontakta Thomas via et@endecocide.eu.

 


 

All hjälp behövs, och detta kanske är din chans att aktivt delta för att möjliggöra vår resa till COP21 och en värld utan ecocide!

Copyright © 2015, www.endecocide.org, All rights reserved.
Du mottar detta utskick då du anmält intresse på www.endecocide.org
  Vill du inte ha detta utskick? Klicka här för att avanmäla